ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE 950 RSD

title

iPhone Servis

ORIGINAL APPLE DELOVI I SERVIS ZA SVE IPHONE MODELE

Servis i popravka svih iPhone uredjaja


VODA

BATERIJA

LCD EKRAN

ITUNES GREŠKA

DIJAGNOSTIKA

APLIKACIJE

iPhone servis / zamena RETINA ekrana

Servis iPhone LCD ekrana podrazumeva:

Zamenu kompletnog LCD original Apple ekrana sa svim pripadajucim delovima ekrana, touch screen – prednje staklo, LCD ekran i ostali sitni delovi.

Kalibraciju ekrana prema instrukcijama apple servisa.

Garancija na original ekran je 2 godine.

Zamena traje oko 3 radna sata.

Zamenu ekrana za iPhone je moguće uraditi za 30 minuta ukoliko se zakaze i plati puna cena ekrana unapred.

BackUp podataka nije potrebno uraditi, podaci sa iPhone uredjaja se ne brišu zamenom ekrana.

APPLE SERVIS VRŠI ISKLJUČIVO SAMO ZAMENU KOMPLETNOG LCD EKRANA ( ne radimo zamenu stakla ).


Pažnja:

Od strane Apple se ne preporučuje ugradnja zamenskog LCD ekrana. Velika je verovatnoća da će telefon posle nadogradnje novog softvera izbaciti neku gresku jer prepoznaje da svi delovi nisu fabrički u njemu. Servisi koji ne daju garanciju 2 godine na zamenu LCD ekrana ugradjuju zamenske delove i takvi delovi često naprave dodatni problem u vašem iPhone telefonu. U Srbiji prema zakonu o zaštiti potrošača je obaveza svih firmi koje se bave prodajom i ugradnjom original delova da daju 2 godine garanciju na nov original deo. Naš servis ugradjuje isključivo original ekrane i daje garanciju od 2 godine.

Najbrži servis ekrana za iPhone

Sve cene su date u dinarima i odnose se na celokupnu zamenu ekrana za iPhone.

iPhone modelPopravka ekrana (AppleCare+)Popravka ekrana (van garancije)
iPhone XS Max3000 rsd55000 rsd
iPhone XS3000 rsd45000 rsd
iPhone X3000 rsd40000 rsd
iPhone 8 Plus3000 rsd29000 rsd
iPhone 83000 rsd26000 rsd
iPhone 7 Plus3000 rsd24000 rsd
iPhone 73000 rsd19000 rsd
iPhone 6s Plus3000 rsd23000 rsd
iPhone 6s3000 rsd19000 rsd
iPhone 6 Plus3000 rsd14000 rsd
iPhone 63000 rsd13000 rsd
iPhone SE3000 rsd12000 rsd
iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5
3000 rsd10000 rsd

Cene su date sa uračunatim PDV. Zamena LCD ekrana je besplatna. Garancija na ekran je 2 godine.

iPhone Servis zamena baterije

Servis iPhone baterije podrazumeva:

Zamenu iPhone originalne Apple baterije.

Zamena traje oko 3 radna sata.

BackUp podataka nije potrebno uraditi, podaci sa iPhone uredjaja se ne gube zamenom baterije.

Proverite da li vaš iPhone 6S ima problem sa baterijom, i da li je u sistemu zamene baterije: servis baterije

 

iPhone XR

12500 DIN

iPhone XS MAX

12500 DIN

iPhone XS

12500 DIN

iPhone X

12500 DIN

iPhone 8 Plus

8500 DIN

iPhone 8

8500 DIN

iPhone 7 Plus

4500 DIN

iPhone 7

4500 DIN

iPhone 6S Plus

4500 DIN

iPhone 6S

4500 DIN

iPhone 6 Plus

4500 DIN

iPhone 6

4500 DIN

iPhone 5S - 5C

4500 DIN

iPhone 5

4500 DIN

Cene su date sa uracunatim PDV. Zamena baterije je besplatna. Garancija na bateriju je 1 godine.

iPhone Servis Matične ploče

Servis matične ploče podrazumeva:

Kompletan servis iPhone matične ploče nezavisno od kvara na njoj.

Ovo nije zamena matične ploče već popravka vaše fabričke.

Garancija na servis iPhone matične ploče je 1 god.

Servis matične ploče iPhone traje oko 1 dan.

 

Problemi na matičnoj ploči: iPhone se ne pali mrtav, ne hvata mrežu, neće da uključi wi-fi, izbacuje razne greške na iTunes, nema osvetljenja na lcd ekranu, zvučnik ispravan ali se i dalje ništa ne čuje ili krči, na ekranu se zamrzava slika.

 

Ukoliko imate neki drugi problem npr:

problem sa zvučnikom, kamerom, wi-fi, dugmicima, ERROR 53…, OSX softverom. Opisite vaš problem preko kontakt forme i naši Mac Apple tehničari će vam odgovoriti.

 

KONTAKT

iPhone 7 Plus

250 eur.

iPhone 7

250 eur.

iPhone 6S+

200 eur.

iPhone 6S

200 eur.

iPhone 6+

150 eur.

iPhone 6

150 eur.

iPhone 5S - 5C

120 eur.

iPhone 5

120 eur.

Cene su date sa uračunatim PDV. Garancija na servis matične ploče za iPhone je 1 godina.

iPhone Podrška

Podrška za sledeće iPhone modele:

iPhone 7+, iPhone 7, iPhone 6S+, iPhone 6S, iPhone 6+, iPhone 6, iPhone 5S/5C, iPhone 5

Pozovite naše Mac Apple tehničare za pomoć.

Tel: 064 05 4444 7

FIX: 011 4125 355

 

KONTAKT

apple servis srbija podrska

Saveti iPhone tehničara:

Uputstvo za korišćenje iPhone telefona na Srpskom jeziku.

iPhone svi modeli IOS 8 uputstvo na srpskom 

iPhone 6, 6s, 6s+ uputstvo na srpskom

 

IPHONE JE DOŠAO U KONTAKT SA VODOM SOKOM ALKOHOLOM MLEKOM ŠTA TREBA DA RADIM?
iPhone koji je došao u kontakt sa vodom, sokom, kafom, alkoholom, treba odmah ugasiti ukoliko je to moguće i odneti u najbliži iPhone servis na čišćenje. Statistika je pokazala da ukoliko se iPhone očisti u servisu u roku od 3 do 6 sati od polivanja tečnosti posledice su jako male, čak se svode na samo čišćenje telefona. Nikako ne treba sušiti telefon nijednom metodom. Nikako ne ubacivati iPhone u pirinač. Ne pokušavajte da upalite iPhone pre čišćenja u servisu (svako paljenje telefona će izazvati dodatni kvar na telefonu).  Zašto ne u pirinač ( iPhone je sastavljen od kućišta, matične ploče, lcd ekrana, baterije, i ostalih sitnih delova. Kada iPhone dodje u kontakt sa nekom tečnosti i tečnost dospe u njegovu unutrašnjost koja ima dosta delova, pirinač će da izvuče svu vodu iz spoljašnjih delova iphone uredjaja ali iz unutrašnjih neće i ta tečnost če unutra napraviti veliku štetu za manje od 12 sati, period oksidacije bakarnih spojeva i delova u telefonu je od 6 do 12 sati. Pa se telefon mora otvoriti i očistiti u roku manjem od 12 sati. Takodje period da pirinač izvuče tečnost iz spoljašnjih delova je veči od 12 sati a za to vreme ceka unutrašnjost telefona će da oksidira i da napravi kratke spojeve i da prouzrokuje  razna oštećenja matične ploče.

Za ovakve slučajeve naš servis ima uslugu brzog hitnog servisa 24 časa. Korišćenjem naše usluge sprečavate velike kvarove na telefonu koje voda prouzrokuje za manje od 10 sati. Ukoliko ne reagujete brzo kada je ovakav kvar u pitanju rizikujete da se telefon sutra dan uopste ne može popraviti (voda za manje od 10 sati napravi totalnu štetu na matičnoj ploči iPhone telefona).

Napomena: Vlasnik iPhone telefona koji dodje u dodir sa nekom tečnosti onog trenutka kada se desi takav problem prestaje da mu važi garancija za taj uredjaj. Kod nas u Srbiji postoji nekoliko nazovimo ovlašćenih servisa za iPhone uredjaje i svi oni imaju takve ugovore da nemaju pravo da servisiraju telefone osim da ih zamene za nove uz odgovarajuće doplate koje su ovde jako velike. Odlazak u takve servise posle polivanja tečnosti znači uništavanje vašeg iPhone telefona – ( većina njih ne otvori telefon u roku od 12 sati i ne očisti jer taj telefon dok dodje na red prodje po 4 do 5 dana a telefon za jedan dan oksidira 70% tako da više nema svrhe čistiti taj iPhone, onog trenutka kada otvori vidi telefon koji je oksidirao i ne popravlja ništa jer nema ni delove a ni nesme jer nema ugovor sa apple o isporuci delova i ovlašćenjima da popravljau iPhone telefone, mogu samo da vam ponude zamenu za nov uz doplatu koja se kreće od 46000 dinara pa i više. A vi ostajete bez telefona jer više ne postoji mogućnost da ga neki dr servis očisti zbog velikih kvarova koje je izazvala oksidacija ). Pa se postavlja pitanje takim servisima zašto obećavaju da će očistiti takav uredjaj i otvaraju takve uredjaje kada nemaju pravo da to rade i dovode korisnika u zabludu koji se nada da će mu telefon proraditi posle njihovog čišćenja. ( svaki ovlašćen servis je dužan da otvori telefon i da pokuša da uradi odredjene testove, ali ta igra servisa dovodi do totalnog uništenja vašeg iPhone telefona koji se kasnije ne može više popravljati ). Na vlasniku takvog iphone uredjaja je da odluči šta će uraditi kada dodje u takvu situaciju. Ovim ne zelimo da uvredimo ostale ovlašćene servise samo želimo da upozorimo kupce kako da sačuvaju svoj iPhone uredjaj posle kontakta sa tečnosti i da im damo smernice kako najjeftinije da reše problem ukoliko do njega dodje.

BATERIJA NA IPHONE MI SE BRZO PRAZNI, ŠTA TREBA DA RADIM
Ukoliko imate problem sa vašom baterijom budite pažljivi prilikom zamene baterije. Razlog zašto treba da pazite je taj što su Apple original baterije jako izdrzljive i kvalitetne pa ne crkavaju tako često na telefonima. Postoji kvar na telefonu od kog dolazi do brzog pražnjenja baterije ili da je baterije na 50% a iPhone se ugasi. Pre odluke da zamenite bateriju najbolje da donesete iPhone kod nas na besplatnu dijagnostiku i da se ustanovi tačan problem zbog čega se baterija prazni.
SLOMIO SAM LCD EKRAN STAKLO NA IPHONE, ŠTA TREBA DA RADIM?
Posle pada iPhone uredjaja i oštećenja LCD ekrana treba se obratiti ovlaščenom servisu koji ima original delove na stanju i vrši zamenu LCD ekrana sa važećom garancijom koja je u Srbiji dve godine. Onog trenutka kada vam telefon ispadne i dodje do fizičkog oštećenja vama prestaje da važi garancija na ceo iPhone telefon. Treba izbegavati servise neovlašćene koji menjaju kineske LCD ekrane. Zašto: zato sto ste vi vas lep beo RETINA LCD ekran zamenili za najjefitiniju kopiju lcd ekrana, takav cld ekran nema ostrinu, ima pixele, i nema boje koje ima jedinstveni RETINA LCD ekran, takodje su ti ekrani losijeg kvaliteta i nekada dolazi do treperenja slike i nejednakog osvetljenja ekrana. Takav LCD ekran posle izlaska novog softvera moze javiti grešku na telefonu i takav telefon se više ne može popraviti a ni koristiti. Isključivo treba obratiti pažnju na garanciju koju dobijete od prodavca, na kineske lcd ekrane ne postoji garancija ali prodavci daju na svoju ruku od 3 do 6 meseci garanciju na lcd ekran koja je neostvariva ako do toga dodje. Apple ORIGINAL LCD ekrani moraju da imaju garanciju 2 godine u Srbiji ,oni ekrani koji nemaju garanciju od 2 godine su kopija.
Da li mogu da platim popravku apple uredjaja karticom, čekom?
Svaku popravku izvršenu u našem apple servisnom centru možete platiti svim domaćim i stranim karticama, visa,visa electron, mastercard, maestro takodje popravku možete platiti preko PayPal-a i Bitcoina. Čekove primamo standardno a za penzionere i studente imamo popuste od 20% na svaku popravku.
Koliko košta i koliko traje dijagnostika kvara na uredjaju?
Dijagnostika kvara na svim apple uredjajima je kod nas BESPLATNA, dijagnostiku rade sertifikovani apple mac serviseri sa najsavremenijim alatima i možemo da se pohvalimo u najsavremenijem opremljenom apple servisnom centru u Srbiji. Dijagnostika je temeljna tačna i precizna i vreme potrebno za nju je od 1 do 2 radna sata.
APPLE ICLOUD ID OTKLJUČAVANJE?
Apple iCloud Activation Lock ili Find my iPhone Activation Lock je trenutno najbolja zaštita vašeg iPhone telefona od kradje i gubitka podataka sa iPhone. Apple je napravio sistem zaključavanja telefona na takav način da ne postoji mogućnost da ukoliko korisnik izgubi šifru apple servis otključa takav uredjaj. ( šansa da korisnik izgubi šifru je toliko mala, prema apple strucnjacima to izlazi 0,001%. Korisnici koji imaju važeci apple ID nalog to jako dobro znaju.

Našli ste na dosta sajtova koji nude uslugu otključavanja takvih telefona. Ali ako APPLE to nije u mogućnosti da otključa koji ga je napravio kako to onda može da uradi neko iz Srbije?

E sad otključavanje je moguće samo na jedan način a to je: Postoje firme koje prodaju aparate za forenziku i imaju specijalne alate za izvlačenje podataka sa iPhone telefona. Takvom metodom sa memorije telefona se kloniraju svi podaci i otključavaju sve šifre koje su postojale, ali posle takvog zahvata dolazi do totalne štete na matičnoj ploči iPhone telefona. Ovo se radi samo ukoliko su neki bitni podaci na telefonu. Takav zahvat kosta izmedju 1000 eur. i 1500 eur. i ta cena ide i više u nekim stranim zemljama..

ŽELIM DA KUPIM DEO ZA IPHONE I DA GA SAM UGRADIM?
Prema Apple standardima nijedan apple servis ne sme da proda rezervni deo trećem licu. Svi rezervni delovi se isključivo moraju poručivati preko apple ovlašćenih servisa jer oni samo imaju mogučnost poručivanja originalnog dela. Takodje svi delovi moraju biti ugradjeni prema standardima koje propisuje apple. Zamena svih apple delova je besplatna iako to neki servisi naplaćuju kroz svoju uslugu. Garancija na sve apple delove je 1 godina osima na LCD ekrane je u Srbiji 2 godine garancija.
KOLIKO KOŠTA KOLIKO TRAJE INSTALACIJA CLEAN IOS NOVOG SOFTVERA ZA IPHONE ?
Instalacija CLEAN – čistog IOS softvera košta 3000din. i traje oko 1 radni sat.
DA LI U SRBIJI MOGU DA POPRAVIM SVOJ IPHONE KOJI SAM KUPIO U NEKOJ DRUGOJ DRŽAVI?
MAC Apple servisi u Srbiji imaju isključivo odredjene ugovore i pravila koja moraju da poštuju. U našem MAC 1 servisu možete servisirati sve evropske modele iPhone uredjaja takodje postoji pravilo da za svaki evropski model uredjaja koji nije kupljen kod nas morate dostaviti dokaz o kupovini fiskalni raćun, ili neki dr. dokument koji dokazuje vlasništvo iPhone telefona. Naš servis u Srbiji može da vrši servisiranje uredjaja u garantnom roku samo ukoliko korisnik dostavi dokaz o kupovini uredjaja iz oficijalne apple radnje. (Apple Premium Reseller, Apple Authorised Service Provider, Premium Service Provider).
 
iPhone Lightning ConnectoriPhone CameraiPhone prednja Camera i ProximityiPhone ZvučnikHome Button

 

Cena za sve modele je 8600 din. Cena je sa PDV.

Kontakt

 

 

Cena za sve modele je 14000 din. Cena je sa PDV. Kod modela iPhone 7 Plus cena za obe kamere je 19000din.

Kontakt

 

 

Cena za sve modele je 8200 din. Cena je sa PDV.

Kontakt

 

Cena za sve modele je 8300 din. Cena je sa PDV.

Kontakt

Cena za sve modele je 35000din. Cena je sa PDV.

Kontakt