Čišćenje uredjaja od prašine 950 rsd.

Postavite pitanje Apple serviserima:

1,732 Comments

 • Marko Jovanovic

  Da li je moguće da se zameni face ID na iPhone XS i koliko bi koštalo? Telefon mi je upao u jezero i od tada ne radi gaće ID i vibracija

  Reply
 • Milos Gavrilovic

  Poštovani,

  Moje pitanje je sledeće, prilikom uključivanja telefona i phone 8 plus(puna memorija) sistem ne može da se pokrene, konstatno stoji logo preko ekrana(crn ekran i logo), pokušao sam više puta da ga resetujem, ali bezuspešno.
  Da li je moguće skinuti podatke sa telefona ( fotografije)? Nažalost i cloud mi nije bio uključen tokom pravljenja tih fotografija.

  Hvala unapred. Lep pozdrav, Miloš

  Reply
 • Adzic Mile

  Dali se isplati koristiti iphone5s.

  Reply
 • Andrija Vučković

  Pokušao sam da iz Apple store instaliram aplikaciju Viber korisniku(Iphone 6) koji nema kreditnu karticu. S obzirom da se prilikom instaliranja traze podaci o nacinu placanja i kreditnoj kartici. Opcija ”None” mi nije pomogla.. Kako instalirati viber aplikaciju bez unosenja podataka o nacinu placanja.
  Pozdrav,
  Andrija

  Reply
 • Ljubisa Bekic

  Iphone Xr je u pitanju,u avgustu je imao panicfullove tj ugasio se i u servisu su mi rekli kao da ima problem na ploci ali trenutno oni nemaju vremena.Koliko bi to kod vas kostalo?
  I jos jedno pitanje,koliko bi bila kamera za iphone X,ima fleke

  Reply
 • Bogumil Golubic

  Imam iPhone 8. Kod telefoniranja ja sagovornika čujem, on mene uopšte ne čuje. Lokalni majstor kaže da je najverovatnije u pitanju audio čip. Da li se isplati zamena audio čipa, odnosno koliko košta njegova zamena?

  Reply
 • Bogdan urosevic

  Iphone 6 sam nosio u servis i bio mi je ekran crko i onda sam reko majstoru da mi zamnei onda mi je on reko da mora i baterija jel se nadula ja sam reko da zameni zatim on je pokusao da ga upali i onda se on samo upalio i ugasio i onda mi je on reko da je to ploca od iphone 6 i da se to ne ispalti

  Reply
 • Isidora Jovanovic

  Poštovani,

  na telefonu iPhone 11 je izvršena zamena displeja pri čemu je ušla prašina u deo između stakla i prednje kamere
  zbog toga je slika prednjom kamerom mutna na nekim delovima i pretpostavljam da je to razlog zbog koga nije moguće podesiti Face ID na uređaju

  da li postoji mogućnost da se ta prašina nekako otkloni?
  koja bi bila cena te intervencije?

  Reply
 • Satka Kavaz

  Poštovanje, već dvije godine imam IPhone 7+, stvar je u tome sto sam zaboravila ICloud . Mozeli se šta po tom pitanju uraditi?

  Reply
 • Andrej Peric

  Dobar san,zanima me zasto se cuje zveckanje unutar telefona i da li je to neki problem,vise se cuje sa desne strane nego sa leve kad ga udarim prstom onako sad me sanima da li je ti neki problem i da li to smeta pri padu telefona a i ovako generalno?

  Reply
 • Nevena Golubovic

  Zdravo, odjednom mi je prestao da radi jedan deo na ekranu, u pitanju je iphone xs max. Od jutros ne radi touch na jednom delu, ispod polovine ekrana u toj zoni od 1cm ne radi, a iznad i ispod sve normalnobrsdi. Sta moze da bude u pitanju?

  Reply
 • Uroš Stanković

  Zatamnjen mi je ekran u donjem delu ugla na iphone 8 plus da li ce se prosiriti na ostale delove

  Reply
 • Veljko Jaukovic

  Dobro vece , moj face ID ne radi na iphone-u 11 pro max kako moze da se popravi i koliko bi kostala ta popravka

  Reply
 • Darko Aleksi

  Dobar dan!
  Prije nekoliko meseci sam kupio Iphone 5s ali posle dužeg korišćenja sam primetio da ima lufta u ekranu i kada se malo jače pritisne slika dobija tamne fleke koje trepere i oseti se da ima lufta dali je originalni ekran promenjen pa više tako ne naseda ili se treba rešiti telefona

  Reply
 • Slavica

  Poštovani, ekran Iphone SE 2020 je konstantno beo (osim kad je zaključan – tada se vide notifikacije), reaguje na dodir (može da se ukuca šifra za telefon), ali notifikacije i aplikacije (i sistemske i instalirane) ne reaguju na dodir (ne aktiviraju se). Takođe, ne može da se odgovori ni na dolazni poziv. Tek po prestanku istog, klikom na notifikaciju propuštenog poziva, uspostavlja se veza.

  Hvala na odgovoru!

  Reply
 • Petar Ponjevic

  Pozdrav, imam iphone xs, lampa mi ne radi a kamera mi radi samo kad stavim 2x zum, a kad stavim 1x sve crno zamrznuto, kad slikam radi blic i video kad pravim radi tek tad lampa, da li znate sta je uzrok? Hvala Unapred

  Reply
 • Nikola Bojovic

  imam iphone 6s kada zelim da ga upalim pojavi se logo i opet se ugasi i tako vise puta,koji je kvar u pitanju?

  Reply
 • Зоран Јовановић

  Колико је тренутна цена замене екрана за “Ајфон 11 про макс”, да ли је оригинал и који је најкраћи рок његове замене?!

  Хвала

  Reply
 • Dragoslav Tosic

  Zašto ponekad me loše čuju na telefon iphone 8+
  Ma uopšte me ne čuju kad razgovaram preko telefona
  Koliko bi me koštala popravka ?

  Reply
 • Aldijana Zoronjic

  Skoro je odradjen novi displej na telefonu nekad bas dobro zakoči i miješa slova i sam daje razmak porukama da li moze to da bude do zamjene novog displeja pa zato tako reaguje ili mu treba par dana da odradi da bi bio kao ranije da dobro radi molim treba mi pomoc telefon sam uzela polovan tako s zamijenjim displejom.?

  Reply
 • Živojin Milenković

  Da li je moguće da se zameni face ID na iPhone XS i koliko bi koštalo?

  Reply
 • Dejan Cupac 0648962222 ovo je moj drugi broj

  Na telefonu iphone 8 plus mi se jutros pojavila tanka vertikalna bela linija na 1cm od desne ivice. Telefon je pao sa niskog stolcica na parket (30 cm visine) bez bilo kakvih vidljivih ostecebnja i pretpostavljam da je posledica toga jer sam pogledao u njega tek posle sat vremena
  Sada se vidi samo ta linija svw ostalo je crno
  Telefon zvoni normalno kada se pozove ali kako je ekran crn ne moze se odraditi nikakva akcija
  Molim za savet sta uraditi

  Reply
1 32 33 34