Mi smo otvoreni za vas. Naše maloprodajne prodavnice su zatvorene, ali brzi online servis uredjaja i dalje radi. Ako vam je potrebna pomoć ili imate pitanje o servisiranju uredjaja, kako se trenutno radi prijem uredjaja, razgovarajte putem interneta sa apple stručnjakom ili pozovite 0640544447. Za servis i podršku posetite: kontakt link.

title

Hitna popravka apple uredjaja

HITAN SERVIS DOSTUPAN OD 20 PM DO 09 AM

Apple Hitna popravka

 

Apple Expres Hitna Popravka vam je na raspolaganju 7 dana u nedelji.

Radno vreme Apple Hitnog Servisa je od 20 pm uveče do 09 am ujutru.

Hitne popravke samo u extremnim slučajevima koje ne mogu da čekaju sutra.


Popunite uredno kontakt formular sa svim traženim podacima i vašom adresom.


Sačekajte 15 minuta da vas pozove apple serviser (ukoliko vas apple serviser ne pozove budite slobodni i posle 15 min od popunjavanja kontakt forme pozovite servisera na tel: 064 05 4444 7 ).


Kurir apple servisa dolazi po vaš uredjaj, nosi ga u servis i odmah započinje dijagnostiku i ukoliko se slažete sa dijagnostikom i cenom vaš uredjaj popravlja, kada popravi vaš uredjaj vraća vam na adresu.


Hitna popravka je samo za slučajeve kao što su prosuta voda ili neka druga tečnost na uredjaj, i slučajeve kada je nešto dosta hitno u pitanju.

 

Hitna popravka apple uredjaja samo ukoliko je stvarno hitno.

Cena ove usluge je: 5000 dinara + cena popravke vašeg uredjaja.

 

Hitna popravka apple uredjaja

Ukoliko želite da pozovete našu Apple Kurirsku službu u kontakt formularu navedite opis vašeg problema i tačnu adresu gde se uredjaj preuzima, takodje upišite i serijski br. vašeg uredjaja kako bi se napravila prijemnica za preuzimanje uredjaja kod vas na adresi. Naši kuriri dolaze do vas za max 45min.