Mi smo otvoreni za vas. Naše maloprodajne prodavnice su zatvorene, ali brzi online servis uredjaja i dalje radi. Ako vam je potrebna pomoć ili imate pitanje o servisiranju uredjaja, kako se trenutno radi prijem uredjaja, razgovarajte putem interneta sa apple stručnjakom ili pozovite 0640544447. Za servis i podršku posetite: kontakt link.

title

Besplatna dostava i isporuka apple uredjaja

BESPLATNA APPLE KURIRSKA SLUŽBA - POZOVITE NAŠE APPLE KURIRE

 

Apple Kuriri su vam na raspolaganju od 10 do 20 časova svaki dan Besplatno – za  Hitne Popravke  24 časa.
Ukoliko vas mrzi da dolazite do servisa i čekate da uradimo dijagnostiku pozovite naše Apple Kurire

 

1. Dolazak po uredjaj Besplatno

Dolazimo u roku od 1 sat preuzimamo vaš uredjaj i donosimo u servis na dijagnostiku.2. Dijagnostika kvara BesplatnoServiseri imaju 1 sat od kada se uredjaj primi na servis da urade dijagnostiku i da vam jave cenu.Ukoliko vam cena odgovara uredjaj se popravlja.Ukoliko vam cena ne odgovara uredjaj se vraca narednog dana Besplatno.

 

3. Vraćanje laptopa Besplatno

Od trenutka kada vam serviser javi da je vaš uredjaj popravljen u roku od 1 sat uredjaj će vam isporučiti Laptop Expert Kuriri Besplatno.

 

4. Ova usluga je besplatna i ako popravljate i ako odustajete od popravke

besplatna dostava i preuzimanje uredjajaUkoliko želite da pozovete našu Apple besplatnu Kurirsku sližbu u kontakt forularu navedite opis vašeg problema i tačnu adresu gde se uredjaj preuzima, takodje upišite i serijski br. vašeg uredjaja kako bi se napravila prijemnica za preuzimanje uredjaja kod vas na adresi. Kada popunite kontakt formular naši kuriri dolaze do vas za 45 minuta.