Mi smo otvoreni za vas. Naše maloprodajne prodavnice su zatvorene, ali brzi online servis uredjaja i dalje radi. Ako vam je potrebna pomoć ili imate pitanje o servisiranju uredjaja, kako se trenutno radi prijem uredjaja, razgovarajte putem interneta sa apple stručnjakom ili pozovite 0640544447. Za servis i podršku posetite: kontakt link.

iPhone servis / zamena RETINA ekrana

Servis iPhone LCD ekrana podrazumeva:

Zamenu kompletnog LCD original Apple ekrana sa svim pripadajucim delovima ekrana, touch screen – prednje staklo, LCD ekran i ostali sitni delovi.

Kalibraciju ekrana prema instrukcijama apple servisa.

Garancija na original ekran je 2 godine.

Zamena traje oko 3 radna sata od trenutka kada donesete uredjaj u servis. Za zamenu ekrana nije potrebna nikakva rezervacija, zamena ekrana se radi odmah i sve ekrane imamo na stanju.

Zamenu ekrana za iPhone je moguće uraditi za 30 minuta ukoliko se zakaze i plati puna cena ekrana unapred.

BackUp podataka nije potrebno uraditi, podaci sa iPhone uredjaja se ne brišu zamenom ekrana.

Find My iPhone opciju nije potrebno isključiti kada se radi zamena ekrana.

APPLE SERVIS VRŠI ISKLJUČIVO SAMO ZAMENU KOMPLETNOG LCD EKRANA ( ne radimo zamenu stakla ).


Pažnja:

Od strane Apple se ne preporučuje ugradnja zamenskog LCD ekrana. Velika je verovatnoća da će telefon posle nadogradnje novog softvera izbaciti neku gresku jer prepoznaje da svi delovi nisu fabrički u njemu. Servisi koji ne daju garanciju 2 godine na zamenu LCD ekrana ugradjuju zamenske delove i takvi delovi često naprave dodatni problem u vašem iPhone telefonu. U Srbiji prema zakonu o zaštiti potrošača je obaveza svih firmi koje se bave prodajom i ugradnjom original delova da daju 2 godine garanciju na nov original deo. Naš servis ugradjuje isključivo original ekrane i daje garanciju od 2 godine.

Cenovnik ekrana za iPhone

 

Sve cene su date u dinarima i odnose se na celokupnu zamenu ekrana za iPhone.

iPhone model Popravka ekrana AppleCare+ Popravka ekrana van garancije
iPhone 11 PRO MAX / 380 eur
iPhone 11 PRO / 340 eur
iPhone 11 / 310 eur
iPhone XR / 240 eur
iPhone XS Max / 370 eur
iPhone XS / 350 eur
iPhone X / 299 eur
iPhone 8 Plus / 150 eur
iPhone 8 / 150 eur
iPhone 7 Plus / 130 eur
iPhone 7 / 130 eur
iPhone 6s Plus / 120 eur
iPhone 6s / 120 eur
iPhone 6 Plus / 90 eur
iPhone 6 / 90 eur
iPhone SE / 90 eur
iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5
/ 90 eur

Cene su date sa uračunatim PDV. Zamena LCD ekrana je besplatna. Garancija na ekran je 2 godine. Plaćanje se vrši u dinarskoj valuti po većem kursu NBS.


DA LI JE JE PRILIKOM ZAMENE EKRANA NA IPHONE POTREBNO URADITI BACKUP?
Za sve modele iPhone uredjaja koji se popravljaju kod nas nije potrebno da se uradi BackUp softvera jer zamenom ekrana se ne gube podaci samo se isključivo menja kompletan ekran iphone telefona.

Zamena ekrana se vrši u servisu i zamenu rade specijalno obučeni mac tehničari koji su zaduženi samo za zamenu ekrana na iPhone uredjajima.

Napomena: Posle svake zamene ekrana se radi kalibracija na samom ekranu kao i kopiranje svih dostupnih podataka sa starog ekrana na nov dok se dijagnostika samog uredjaja i provera dalje ispravnosti radi ispred korisnika prilikom ostavljanja telefona u servisu.


DA LI JE POTREBNO DA ISKLJUČIM FIND MY IPHONE OPCIJU
Za zamenu ekrana nije potrebno da se isključi Find My iPhone opcija, kao što smo i naveli svi podaci ostaju netaknuti jer se menja ekran koji ne utiče na podatke na telefonu.

SLOMIO SAM LCD EKRAN STAKLO NA IPHONE, ŠTA TREBA DA RADIM?
Posle pada iPhone uredjaja i oštećenja LCD ekrana treba se obratiti ovlaščenom servisu koji ima original delove na stanju i vrši zamenu LCD ekrana sa važećom garancijom koja je u Srbiji dve godine. Onog trenutka kada vam telefon ispadne i dodje do fizičkog oštećenja vama prestaje da važi garancija na ceo iPhone telefon. Treba izbegavati servise neovlašćene koji menjaju kineske LCD ekrane. Zašto: zato sto ste vi vas lep beo RETINA ekran zamenili za najjefitiniju kopiju lcd ekrana, takav  ekran nema ostrinu, ima pixele, i nema boje koje ima jedinstveni RETINA ekran, takodje su ti ekrani losijeg kvaliteta i nekada dolazi do treperenja slike i nejednakog osvetljenja ekrana. Takav ekran posle izlaska novog softvera moze javiti grešku na telefonu i takav telefon se više ne može popraviti a ni koristiti. Isključivo treba obratiti pažnju na garanciju koju dobijete od prodavca, na kineske lcd ekrane ne postoji garancija ali prodavci daju na svoju ruku od 3 do 6 meseci garanciju na ekran koja je neostvariva ako do toga dodje. Apple ORIGINAL ekrani moraju da imaju garanciju 2 godine u Srbiji ,oni ekrani koji nemaju garanciju od 2 godine su kopija.

Da li mogu da platim popravku apple uredjaja karticom, čekom?
Svaku popravku izvršenu u našem apple servisnom centru možete platiti svim domaćim i stranim karticama, visa,visa electron, mastercard, maestro. Čekovima se takodje može platiti. Za penzionere i studente imamo popuste od 20% na svaku popravku.

Koliko košta i koliko traje dijagnostika kvara na uredjaju?
Dijagnostika kvara na svim apple iPhone uredjajima je kod nas BESPLATNA, dijagnostiku rade sertifikovani apple mac serviseri sa najsavremenijim alatima i možemo da se pohvalimo u najsavremenijem opremljenom apple servisnom centru u Srbiji. Dijagnostika je temeljna tačna i precizna i vreme potrebno za nju je od 1 radni sat.

ŽELIM DA KUPIM DEO ZA IPHONE I DA GA SAM UGRADIM?
Prema Apple standardima nijedan apple servis ne sme da proda rezervni deo trećem licu. Svi rezervni delovi se isključivo moraju poručivati preko apple ovlašćenih servisa jer oni samo imaju mogučnost poručivanja originalnog dela. Takodje svi delovi moraju biti ugradjeni prema standardima koje propisuje apple. Zamena svih apple delova je besplatna iako to neki servisi naplaćuju kroz svoju uslugu. Garancija na sve apple delove je 1 godina osima na LCD ekrane je u Srbiji 2 godine garancija.

Da li je potrebno posle zamene ekrana uraditi update OSX softvera na telefonu?
Posle zamene ekrana nije neophodno uraditi update novog softvera osim ukoliko to kupac sam ne zahteva. Instalacija CLEAN – čistog IOS softvera košta 3000din. i traje oko 1 radni sat.

Kako još možemo da vam pomognemo?