Zamena ekrana za iPhone

Original ekrani za sve iPhone modele telefona dostupni odmah

Besplatna dijagnostika i besplatna ugradnja za sve iPhone ekrane

Najveći iPhone servisni centar u Srbiji. Posetite naš servisni centar i budite sigurni da dobijate najbolju servisnu uslugu u Srbiji sa najvećom garancijom od 2 godine na sve delove. Zamenu ekrana rade mac tehničari sa velikim iskustvom od preko 15 godina rada sa Apple uredjajima. Budite sigurni da će vas iPhone biti isti nakon popravke ekrana.

Šta podrazumeva zamena ekrana na iPhone?

Pročitaj:

***Zamenu kompletnog original Apple ekrana sa svim pripadajućim delovima, touch screen – prednje staklo.
***Kalibraciju ekrana prema instrukcijama Apple servisa.
***Garancija na original ekran ugradjen kod nas je 2 godine.
***Zamena traje oko 3 radna sata od trenutka kada donesete uredjaj u servis.
***Za zamenu ekrana nije potrebna  rezervacija, zamena ekrana se radi odmah i sve ekrane imamo na stanju.
***BackUp podataka nije potrebno uraditi, podaci se ne brišu zamenom ekrana ( podaci su 100% bezbedni prilikom zamene ekrana kod nas ).
***Find My iPhone opciju nije potrebno isključiti kada se radi zamena ekrana.

 

Originalni delovi kompanije Apple presudni su za kvalitetnu popravaku iPhone uredjaja. Posetite Naš servisni centar kako biste bili sigurni da ćete svoj proizvod popraviti kako treba.  Sve naše lokacije koriste originalne Apple delove kako bi osigurali kvalitet i poverenje korisnika.

Mi radimo isključivo zamenu kompletnog ekrana ( ne radimo zamenu stakla ).


 

Da li je prilikom zamene ekrana potrebno uraditi backup?

Za sve modele iPhone uredjaja koji se popravljaju kod nas nije potrebno da se uradi BackUp softvera jer zamenom ekrana se ne gube podaci samo se isključivo menja kompletan ekran iphone telefona.

Zamena ekrana se vrši u servisu i zamenu rade specijalno obučeni mac tehničari koji su zaduženi samo za zamenu ekrana na iPhone uredjajima.

Napomena: Posle svake zamene ekrana se radi kalibracija na samom ekranu kao i kopiranje svih dostupnih podataka sa starog ekrana na nov dok se dijagnostika samog uredjaja i provera dalje ispravnosti radi ispred korisnika prilikom ostavljanja telefona u servisu.

Da li treba da isključim Find my iPhone opciju

Za zamenu ekrana nije potrebno da se isključi Find My iPhone opcija, kao što smo i naveli svi podaci ostaju netaknuti jer se menja ekran koji ne utiče na podatke na telefonu.

Šta treba da radite kada slomite ekran?
Posle pada iPhone uredjaja i oštećenja ekrana treba se obratiti ovlaščenom servisu koji ima original delove i vrši zamenu ekrana sa važećom garancijom koja je u Srbiji od 1 do 2 godine. Onog trenutka kada vam telefon ispadne i dodje do fizičkog oštećenja vama prestaje da važi garancija na ceo iPhone telefon.
Da li mogu da platim popravku Apple uredjaja karticom, čekom?

Svaku popravku izvršenu u našem Apple servisnom centru možete platiti svim domaćim i stranim karticama, visa,visa electron, mastercard, maestro. Čekovima se takodje može platiti. Za penzionere i studente imamo popuste od 20% na svaku popravku.

Koliko košta i koliko traje dijagnostika kvara na uredjaju?

Dijagnostika kvara na svim Apple iPhone uredjajima je kod nas besplatna, dijagnostiku rade sertifikovani Apple mac serviseri sa najsavremenijim alatima i možemo da se pohvalimo u najsavremenijem opremljenom Apple servisnom centru u Srbiji. Dijagnostika je temeljna tačna i precizna i vreme potrebno za nju je od 1 radni sat.

Želim da kupim ekran i da ga sam ugradim?
Prema Apple standardima nijedan Apple servis ne sme da proda rezervni deo trećem licu. Svi rezervni delovi se isključivo moraju poručivati preko Apple ovlašćenih servisa jer oni samo imaju mogučnost poručivanja originalnog dela. Takodje svi delovi moraju biti ugradjeni prema standardima koje propisuje Apple. Zamena svih Apple delova je besplatna iako to neki servisi naplaćuju kroz svoju uslugu. Garancija na sve Apple delove je 1 godina osima na LCD ekrane je u Srbiji 2 godine garancija.
Da li je potrebno posle zamene ekrana uraditi update OSX softvera na telefonu?
Posle zamene ekrana nije neophodno uraditi update novog softvera osim ukoliko to kupac sam ne zahteva.

Cenovnik

Original apple iPhone ekrani, zamena za 3 sata bez zakazivanja u bilo koje vreme.

Cracked screen - Slomljen ekran
Model iPhone uredjaja:
0,00 €

*Sve cene su iskazane u EUR sa uračunatim PDV-om, plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

*Zamena ekrana je besplatna.

*Dijagnostika pre i posle zamene ekrana je besplatna.

*Garancija na ekran je 2 godine od trenutka ugradnje.

*Nakon zamene ekrana kod nas, ekran ne prikazuje greške ili druge notifikacije.

**LCD ekran
U cenu je uračunat original apple LCD ekran sa ugradnjom i testiranjem sa važećom garancijom od 2 godine prema zakonu o zaštiti potrošača.