title

iCloud otključavanje iPhone

iCloud otključavanje – spašavanje podataka sa iPhone uredjaja

Otključavanje iPhone iCloud telefona:

OtključavaiCloud otkljucavanje iPhonenje iCloud uredjaja podrazumeva brisanje iCloud naloga postavljenog u samom telefonu od strane korisnika. BackUp svih podataka sa iPhone telefona koji su dostupni i koji su obrisani sa telefona.

Ova usluga se radi isključivo samo u hitnim slučajevima kada telefon nije ukraden ili po zahtevu odredjenih državnih institucija.

Ova usluga je dostupna samo u cilju spašavanja podataka sa iPhone uredjaja – iPhone posle ovakvog zahvata se ne vraća korisniku – korisnik dobija samo spašene podatke na externom ssd hard disku.

Zašto je cena visoka: Cena je visoka iz razloga što se otključavanje radi specijalnim uredjajem za forenziku koji je dosta skup na stranom tržištu i cena je prilagodjena ceni aparata sa kojim se radi otključavanje.

Cena je jedinstvena, otključavanje i spašavanje traje 1 radni dan. Ukoliko zahtevate hitan start 24 časa cena je u toku noći je 600eur. veća.

Više od icloud ID nalogu.

iPhone 7 Plus

1700 EUR

iPhone 7

1500 EUR

iPhone 6S Plus

1300 EUR

iPhone 6S

1300 EUR

iPhone 6 Plus

1200 EUR

iPhone 6

1200 EUR

iPhone 5S - 5C

1000 EUR

iPhone 5

1000 EUR

Cene su date sa uračunatim PDV-om. Plaćanje isključivo preko računa. Otključavanje i spašavanje podataka traje 1 radni dan.