title

iCloud otklučavanje je nemoguće

iCloud niko na svetu ne može da otključa

Šta je Apple ID nalog i čemu on služi

Da bi koristilia iPhone telefon potreban vam je Apple ID nalog. Apple ID nalog se otvara na apple sajtu i vezuje se za vaš postojeći e-mail kao i za vaš br. mobilnog telefona. Kada otvorite vaš Apple ID nalog možete da nastavite sa korišćenjem svih funkcija iPhone telefona. Budite oprezni prilikom otvaranja Apple ID naloga i zapišite sva sigurnosna pitanja i šifre koje će vam svakodnevno u kasnijem radu biti potrebne.

Apple ID je nalog koristite za skoro sve što ima veze sa uslugama Apple – uključujući iCloud za čuvanje sadržaja, preuzimanje aplikacija iz prodavnice App Store, strimovanje sadržaja iz usluge Apple Music, kupovinu muzike, filmova i TV emisija iz prodavnice iTunes Store i kupovina knjiga iz prodavnice iBooks Store.

Ako već imate Apple ID, upotrebite ga kada prvi put podešavate iPhone i uvek kada vam je potrebno da se prijavite da biste koristili usluge kompanije Apple. Ako nemate Apple ID, možete ga kreirati uvek kada se od vas zatraži da se prijavite – na primer, u prodavnici iTunes Store, App Store ili iBooks Store. Najbolje je da imate samo jedan Apple ID.

BEZBEDNOST, RUKOVANjE I PODRŠKA

Zaboravili ste svoj Apple ID, bezbednosni kod za iPhone ili iCloud Security Code?

Vraćanje lozinke za Apple ID ili resetovanje lozinke za Apple ID. Posetite lokaciju kompanije Apple I Forgot website.

Resetovanje bezbednosnog koda za iPhone. Ako šest puta zaredom unesete pogrešan bezbednosni kod, iPhone će se zaključati i prikazaće se poruka da je iPhone onemogućen. Ako ne možete da se setite bezbednosnog koda, možete da obrišete svoj uređaj, a zatim podesite novi bezbednosni kod. (Ako ste pre nego što ste zaboravili bezbednosni kôd izradili rezervne kopije pomoću usluge iCloud ili aplikacije iTunes, svoje podatke i podešavanja možete da vratite koristeći rezervne kopije.) Više informacija možete pronaći u članku Apple podrške If you forgot the passcode for your iPhone, iPad, or iPod touch or your device is disabled.

Resetovanje opcije iCloud Security Code ili kreiranje nove.. Ako više puta pogrešno unesete iCloud Security Code prilikom korišćenja funkcije iCloud Keychain, vaš iCloud Keychain će biti onemogućen na tom uređaju, dok će se keychain u usluzi iCloud obrisati. Pogledajte članak Apple podrške If you enter your iCloud Security Code incorrectly too many times.

 

 

NIKO NE MOŽE DA OTKLJUČA I-CLOUD.

TELEFON TERORISTE MOGAO BI DA REŠI UBISTVO RUSKOG AMBASADORA Međutim, postoji jedan veliki problem..

Turska policija je javila kako su pronašli telefon ubice ruskog ambasadora u Ankari, ali imaju jedan veliki problem …
Na prvi pogled izgleda kao nešto veoma jednostavno, a problem je postao noćna mora turskih operativaca- niko ne može da otključa telefon teroriste… Turska policija tražila je pomoć od ruskih agencija da otkriju PIN kod kako bi uspeli da dodju do dokumenata u telefonu, ali uzalud. Bez četvorocifrene cifre sadržaj telefona ostaje misterija.

Do sada svi pokušaji da se otključa telefon su bili neuspešni. Ni ruski ni turski obaveštajci nisu uspeli da ga otključaju, a za pomoć su zamolili i kompaniju Appe-Epl, koja im do sada nije pomogla oko rešavanja ovog slučaja.

Ruski ambasador u Ankari Andrej Karlov je ubijen ovog ponedeljka pošto ga je dok je držao govor povodom otvaranja izložbe fotografija “Rusija u očima Turaka” ubio dvadesetdvogodišnji Mevlut Mert Altintas.

(Al Arabija). Preuzeto sa kurir.rs.

 

Ako apple ne može, kako to onda neko u Srbiji otključava…

apple-servis