Postavite pitanje Apple serviserima:

121 Comments

 • Avatar
  Bojana Vukovic

  Poštovanje,

  Zaboravila sam Apple ID šifru, telefon mi je prijavljen na iCloud preko maila vukovicojana.96@gmail.com, kako mogu resetovati lozinku?

  Reply
  • Avatar
   Milica stojanivic

   Zaboravila sam lozinku

   Reply
 • Avatar
  Tatjana Lepir

  Поштовани,
  Заборавила сам шифру за Icloud. Рестсртовала сам телефон( у питању је iphon 5s) и од тада не могу да уђем на телефон јер ми тражи шифру или сигурносна питања на која такође не знам одговор.
  Да ли је могуће решити тај проблем?

  Reply
 • Avatar
  Stefan Kostic

  Postovani zaboravio sam Apple ID I sifru I Cloud..moj mail :stefkojunajted@gmail.com . Imei 359226065484691

  Reply
 • Avatar
  Vanja djurdjevic

  Postovani, mopim vas za pomoc
  Resetovala sam iphone i kada sam unosila lozinku nisam bila sigurna koja je te sam zatrazila novu, racun mi je blokiran zbog sigurnosnih razloga, 3 meseca vec, stizali su mi meilovi da ce mi stici meil za oporavak nakon 24 dana posle toga produzi se na jos 4 dana i posle 4 opet na mesec dana.
  Sta da radim

  Reply
 • Avatar
  Jovan Rajlic

  Postovanje,imam Iphone SE,prodao sam drugu telefon za koji naravno nisam dobio pare.Drug mi je naravno vratio telefon zakljucan na Icloud-u.Apple je zakljucao account zbog sigurnosti.Odgovor na sigurnosna pitanja ne znam,a drug posto se ne razume,adresu apple id-a je stavio kao @icloud.com.Da li moze nesto da se uradi,da ga osposobim nekako,ili da telefon isecem sekirom?

  Reply
 • Avatar
  Milica Stiković

  ICloud zaboravila sam sifru da li moze nesto da se promeni da da stavim I nove podatke

  Reply
 • Avatar
  Jovana Petrovic

  Zdravo, kupila sam novi Iphone ne mogu da instakiram nijednu aplikaciju….. ne može mi nesto zanima me da li u e-mail adresi mora da stoji icloud jer nije android da stoji gmail.com tipa….. ne moze ba App-storiju ni jedna aplikacija da mi se instalira potrebna mi je pomoc. Hvala unapred ne znam sta da radim.

  Reply
 • Avatar
  Darko Zuber

  postovnje nasao sam Iphone 6s i ima Activation lock ( This iPhone was lost and erased. enter the Apple ID and password that were used to set up this Iphone) kada sam ga nasao bio je na Nemackom imam imei broj 356135095498956

  Reply
 • Avatar
  Miodrag Tasic

  Zaboravio sam svoju šifru na iCloud ,radi se o appleID: miodrag1949@icloud.com Šta bi mogo da uradim posto sam blokirao ceo tel. Unapred zahvalan Miodrag Tasic.

  Reply
 • Avatar
  Jovana Kojic

  nece da mi posalje verifikacioni kod za prijavu na icloud, a nisam ni na jednom uredjaju prijavljena na icloud

  Reply
 • Avatar
  Tamara Posavec

  Postovani,imam problem vise puta sam pogresila sifru pa mi se nalog zakljucao pa samim tim se i mail zakljuco i ne mogu da resetujem sifru preko maila a odgovore na sigurnosna pitanja ne znam zaboravila sam ih,interesuje me da li postoji jos neki nacin da vratim svoj nalog jer kad sam slala telefon u apple servis trazili su potvrdu da sam ja kupac ali problem je u tome sto sam ja telefon kupila polovan telefon je iz mts-a ali oni tamo ne mogu da mi daju bilo kakvu potvrdu jer telefon nisam uzela ja vec taj prodavac da li postoji resenje ili cu jedino ovako zakljucanog moci da koristim?Hvala

  Reply
1 2 3